Happy Powercoaching

 • Powercoaching in 10 live sessies

  Coaching voor krachtige keuzes voor een gelukkige leven vol op je kracht!

Happy Powercoaching

‘Krachtig kiezen voor gelukkig leven en werken’

Boek NU 10 onvergetelijke coachingsessies voor geluk en kracht voor privé én zakelijk.

Wat bereik je met de Happy Power coaching?

(Her)Ontdek je kracht, vergroot je geluk en bereik meer succes! Met de unieke Happy Power Analyse en onmisbare extra oefeningen. Ontwikkel jezelf en groei! Voor krachtige keuzes in werk en leven!

Op reis naar de toekomst!

Jouw reis naar een gelukkige toekomst!

Sessie 1

In deze sessie onderzoeken we wat jouw ideale ‘toekomstige ik’ is en we maken hiervoor een denkbeeldige reis naar de toekomst. In de vervolgsessies nemen we de stappen die nodig zijn om dit te gaan bereiken.

Zelfinzicht

Sessie 2

In deze sessie krijg jij inzicht in je persoonlijke kracht, geluk, talent, valkuilen en drijfveren. Deze hebben veel invloed op (onbewuste) keuzes in jouw leven en werk. Voorafgaand vul je een vragenlijst in die de basis van de Happy Power Analyse.

De invloed van je persoonlijkheid op keuzes

Welke keuzes maak jij voor geluk en succes in werk, studie, beroep , loopbaan en carriere?

Sessie 3

Persoonlijke drijfveren sturen en bepalen keuzes die je in je leven maakt. Maak jij keuzes die passen bij jouw kracht en geluk? Werk en leef jij ten volle op je kracht? Tijd om koers te bepalen met inzet van de krachtigste versie van jezelf.

Maak je plan en stel prioriteiten

Prioriteiten stellen

Sessie 4

In deze sessie maken we een plan met en aantal deelthema’s en een duidelijke koers voor ogen voor jouw persoonlijke succestraject. Uitgangspunt zijn de resultaten die je zelf wilt behalen en opgesteld op basis van de voorgaande stappen.

Start nu met de acties uit het succesplan.

Wat is jouw route ?

Sessie 5

De belangrijkste verbeterpunten op basis van nieuwe keuzes worden in deze sessie omgezet naar concrete acties. Door zelfinzicht in kracht, geluk en toekomstvisie worden belangrijke levens- en werkkeuzes makkelijker om te nemen en vol te houden. Meer inzichten… groeien!

Dieptecoaching op maat

Sessie 6

In deze sessie gaan we dieper in op een thema dat speelt in jouw leven en mogelijk een blokkade vormt of meer aandacht nodig heeft om te groeien voor een gelukkige toekomst vol op je kracht.

Dieptecoaching op een blokkade

Sessie 7

In deze sessie gaan we dieper in op een thema dat speelt in jouw leven en mogelijk een blokkade vormt of meer aandacht nodig heeft om te groeien voor een gelukkige toekomst vol op je kracht.

Dieptecoaching op kracht

Is het vuur in jou gedoofd ?

Sessie 8

In deze sessie gaan we dieper in op jouw sterke punten, jouw kracht, passie en verlangen en (veel) meer aandacht nodig heeft om te groeien voor een gelukkige toekomst vol op je kracht.

Evaluatie coaching

Sessie 9

In deze sessie evalueren we welke groei in kracht en geluk behaald zijn en wat het (beoogde) resultaat is. Focus aanscherpen. We bepalen wat goed gaat en wat nog beter kan met de nieuwe koers voor ogen voor een gelukkige toekomst!

Succes vieren met de nieuwe koers

GA voor Goud met je team en win!

Sessie 10

Het coachtraject is pas geslaagd als het de gewenste verbeteringen heeft opgeleverd. In deze sessie staan we stil bij het belang om de successen blijvend te vieren en van bewust zijn welke groei nog gemaakt moet worden. Ga voor goud en vier de nieuwe koers!

Waarom kiezen voor Bertine als High performance (team)coach?

Kennismaking Bertine als High Performance (team)coach.

Bertine heeft meer dan 20 jaar ervaring met het coachen van High Performance teams en het coachen van professionals en directie in het (her)ontdekken van kracht, het vergroten van geluk en het bereiken van meer succes. Om hét verschil te maken in diepgang en resultaat heeft zij de ‘Happy Power Analyse’ ontwikkeld die inzicht geeft in drijfveren, persoonlijke kracht, geluk, talent, valkuilen en succes. Dé basis voor groei en krachtige keuzes maken in ieder coachingstraject.

Veel aandacht besteedt Bertine aan de succesfacor ‘(werk)geluk’ en maakt dit concreet in leven en werk door geluksindicatoren te implementeren in de dagelijkse praktijk. Zij maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen methodes.

Op de vraag: ‘Hoe word je (team) succesvol en gelukkig?  is maar één antwoord mogelijk: bouw eerst aan geluk door passie, energie en plezier om te zetten in ‘winst’. Gevolg: meer werkgeluk, gelukkige klanten en meer geluk voor jezelf en je tam en organisatie! ‘Turn passion into profits!

 • Teamcoach High Performance Teams

  Hoe bouw ik een TOPteam met bovengemiddeld rendement op langere termijn?

  Inspiratie en inzicht voor een groot publiek
 • Gemeente Papendrecht

  Zelfinzicht in geluk voor 200 ambtenaren

 • Coaching van HR-professionals

  Coachen op werkgeluk, inzet van talenten en employee experience

  Bertine Blom spreker werkgeluk
 • Teamcoaching bij Woonstede

  Samenwerken en ieder op zijn kracht

 • Coaching gemeenteraad Waadhoeke

  Geluk als fundament voor succes!

 • Ondernemingsraad coaching

  Coachen van ondernemingsraden voor ambassadeurs in werkgeluk en een positieve cultuur.

  De dag van werkgeluk georganiseerd door de ondernemingsraad
 • Hogeschool Holland

  Young Professional Coaching in krachtige loopbaan keuzes maken

 • Kinderopvang teamcoaching

  Coachen op verschillen in het team en omzetten naar kracht en werkgeluk

 • Happy Poweranalyse

  Zelfontwikkelde analyse als basis voor coaching die hét verschil maakt!

 • Jongerencoaching

  Voor inzicht in passie, talent en kracht samen met buddies

 • Hogeschool Utrecht; Coaching positief leiderschap

  Bijna afgestudeerd: positief leiderschap en koers kiezen

 • Kleurensjaals in coaching

  Kleuren staan symbool voor drijfveren in de coaching

 • High Performance Coaching

  Start met inzicht in de hele organsatie

 • Daagt uit tot kiezen voor (werk)Geluk als fundament voor Succes!

 • Inzicht in passie en veranderkracht door Happy Poweranalyse : onmisbaar!

 • Gebruikt graag entertainment en metaforen om boodschap kracht bij te zetten

 • Inspireert al meer dan 25 jaar als High Performance Coach, Businessconsultant,trainer en spreker

 • Weet hoe je je verborgen talenten kan ontdekken en inzetten voor geluk en succes

Bertine biedt diverse events en seminars aan. Benieuwd ? Klik hier.

Over Bertine

High Performance Expert

20 jaar werkervaring o.a. als High Performance executive coach en Business Consultant Business Excellence

Van mijn 25e tot 45 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in diverse functies met als overeenkomstig kenmerk het (helpen) verbeteren van prestaties van organisaties, teams en individuen: ‘Samen op weg naar een TOP-organisatie!’

Lees meer...

Mijn uitdaging in mijn laatste functie in loondienst bij de ING groep als Business Consultant Business Excellence was het adviseren en begeleiden van veranderingsprocessen met als doel het succesvol verbeteren van de bedrijfsvoering. Thema’s waren hierbij strategie & businessmodel, cultuur & medewerkers, verdienmodel, sales & marketing, proces & efficiency, communicatie & positionering en leiderschap & gedrag. Centraal staat het behalen van zakelijke ambities van mijn klanten.

Vanuit visie, een duidelijk doel, een samenhang van activiteiten en focus op actiepunten die resultaten echt verbeteren adviseer ik graag bedrijven. Doelstellingen zijn o.a. het vergroten van: winstgevendheid, omzet, klantbeleving en KTV, ROI, medewerker tevredenheid, proces en efficiency. Maar hoe bereik je het beste deze resultaten?

Mijn expertise heeft zich verder ontwikkeld de afgelopen jaren met name bij het inzicht geven over het ‘wat’ en ‘hoe’ bij veranderingsprocessen op weg naar een High Performance Organisaties. ‘HPO’s’ hebben als kenmerk bovengemiddelde resultaten op langere termijn (intern gericht).

Daarnaast adviseer ik over het behalen van een excellente klantbeleving door opzetten van Customer Journey’s en het structureel inbouwen van WOW-momenten (geluksexplosies) voor klanten op hun Momenten van de Waarheid (extern gericht).

Ik heb tevens jarenlange ervaring als High Performance Coach bij Nationale-Nederlanden en diverse H.P.O. opleidingen gedaan o.a. bij het High Performance Center en ISBW. De resultaten van de onderzoeken van André de Waal over High Performance Organizations hebben mij steeds meer aangesproken m.n. waarin hij aangeeft dat organisaties allereerst ‘geschikt’ moeten zijn voor mensen willen ze ‘high performing’ kunnen worden.

De ‘harde’ kern van groei en succes zit hem in het rendement van ‘geluk, passie en gedrag’ van medewerkers als succesfactor voor (H.P.O.) organisaties. Helaas is deze geluksfactor vaak de ‘vergeten’ factor in organisaties en wordt als ‘soft’ weggezet. Geluk is immers iets voor thuis en privé.

Voor mij reden het hier niet bij te laten zitten en mij verder te specialiseren als “Chief Happiness Officer’ aan de EUR in de factor ‘rendement van geluk’. Mijn passie is het om  organisaties, werknemers, klanten en mensen gelukkiger te maken en vanuit geluk het (HPO) rendement te behalen. Vanuit wetenschappelijk bewezen inzichten blijkt geluk maakbaar te zijn en dus niet zo ‘soft’ als we vaak denken. Organisaties kunnen hier hun voordeel mee doen om in een door mij ontwikkelde ‘Route Happiness’ geluksbeleid te hanteren.

‘Samen op weg naar een succesvolle én gelukkige High Performance Organisatie!’

Specialismen: Coaching | Training | Consultancy | Business Excellence | Seminars | positionering | managementcoaching | klantbeleving | high performance | communicatie | Customer Experience Management | Changemanagement | rendement van geluk | passie | verbeteren |

Chief Happiness Officer

Nieuwe expertise als Chief Happiness Officer vanaf 2014

Mijn ‘hogere doel’ (purpose) als ‘Chief Happiness Officer’ na mijn studie aan de ESAA, is om ook mijn bijdrage te leveren de wereld elke dag een beetje gelukkiger te maken.  In mijn onderneming betekent dat ik samen met mijn klanten opleidingen aanbiedt met als doel gelukkige organisaties, teams, medewerkers en dolgelukkige klanten.  En.. met een hoog rendement voor ogen! Door een ‘Happiness Route’ te doorlopen kom je ook vanzelf dichtbij de hoogste financiële winst. Geluk is hierbij niet ‘soft’ maar cruciale voorwaarde voor prestatieverhoging en behalen van de High performance Status als organisatie of in business met excellente klantbeleving. Hierbij zien we momenteel veel belangrijke geluksfactoren in diverse branches waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Lees meer...

Mijn grootste uitdaging voor zakelijk geluk ligt bij het adviseren en begeleiden van veranderingsprocessen waarbij de klant eerst durft te kiezen voor geluk en daarna pas het succesvol verbeteren van bedrijfsvoering. Juist door happiness centraal te stellen haal je de persoonlijke en zakelijke ambities in je leven. Happiness voor een dubbel doel. Het verdubbelt je ‘winst’ op persoonlijk en zakelijk vlak.

Een speciaal geluksprogramma heb ik ontwikkeld voor jongeren tussen de 15 – 25 jaar.  Door te helpen bij het maken van de juiste keuze tussen de 15 – 25 jaar in studie en werk bouwen zij aan een gelukkige toekomst. Cruciaal is hierbij inzicht te hebben in je persoonlijke drijfkracht, je passie, je motivatiekracht: waar wordt jij ten diepste door gedreven , waar zit voor jou je passie.. Vanuit die kracht kun je de  juiste beslissingen nemen voor een gelukkige toekomst. Doe hiervoor de ‘Passion to profit’ analyse.

Mijn Happiness expertise heb ik verkregen door studie (ESAA/EUR ‘Rendement van geluk’), werkervaring en onderzoek door o.a. interviews bij professionals en het volgen van trainingen. Ook heb ik doe ik onderzoek met de Poweranalyse en de ‘Happinessanalyse’  voor organisaties, teams, individu en jonge mensen van 15-25 jaar. Later hoop ik daar over te kunnen publiceren.

‘Happiness’ zie ik als meest succesvolle persoonlijke én zakelijk businessmodel ter wereld. Zoals de ex-premier van Bhutan Jigmi Y. Thinley in mijn korte interview zegt: ‘Het is niet alleen mogelijk, het is noodzakelijk!’

Mijn beide specialisaties (High Performance Organisaties & Rendement van Happiness) komen zo bijeen:

De kern van groei en succes zit in het rendement van ‘geluk en passie’ van medewerkers & klanten als succesfactor voor (HP) organisaties.

‘Samen op weg naar een Doorbraak naar persoonlijk én zakelijk geluk en succes!

Specialismen: Coaching | Training | Consultancy | Business Excellence | Seminars | positionering | managementcoaching | klantbeleving | high performance | communicatie | Customer Experience Management | Changemanagement | rendement van geluk | passie | verbeteren |Happiness | passie | Doorbraak |

Video-impressies Bertine

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Start uw happinessroute

 • Meer geluk, meer succes!

Welke ervaring heeft Bertine? (roloverlapping in functies)

Sr. Accountmanager (7 jaar)
Salesmanager (3 jaar)
Communicatie- en salestrainer (5 jaar)
High Performance Coach (7 jaar)
Business Consultant (3 jaar)
Chief Happiness Officer (2 jaar)
Gedragsexpert (10 jaar)
Cultuurcoach

De diensten die Bertine aanbiedt

Inspiratie en inzicht voor een groot publiek

Seminars

Inspirerende seminars voor grote groepen. Resultaat: veel inspiratie en morgen direct aan de slag!

Doelgerichte trainingen met beperkt aantal deelnemers

Trainingen/workshops

Doelgerichte resultaatgerichte training met beperkte groep

Inspiratie en inzicht voor een groot publiek, waarbij u de beleving van geluk daadwerkelijk zult ervaren

Events

Inspiratie en inzicht voor een groot publiek, waarbij u de beleving daadwerkelijk zult ervaren

Verdieping in beperkte groep en vervolg mogelijkheid tot certificering

Masterclasses

Verdieping in beperkte groep en vervolg mogelijkheid tot certificering

Themadiners voor inzicht en inspiratie

Businessdiners ‘Proeven van geluk’

Themadiners voor inzicht en inspiratie. Wijn en spijs als metafoor. Hospitality als metafoor voor klantgeluk. Samenwerking met vinoloog en chef koks.

Verdieping voor ontwikkeling

Power- en happiness analyses

Verdieping in organisatie-, team en persoonlijke kracht en geluk. Inzicht in klanten. Cruciaal inzicht als start voor maatwerkontwikkeling.

Business-geluk en meer rendement!

Uw organisatie vraagstuk is altijd het onderwerp van mijn seminar!

Inzicht in de drijvende kracht van uw organisatie, uw teams en uzelf
Strategie om hét verschil te maken!
Gelukkige en loyale klanten
Bovengemiddelde prestaties: Op weg naar een TOPbusiness!
Innovatie en nieuw businessmodel

We laten het échte overtuigen aan onze klanten over…

Mijn klanten aan het woord

Bertine heeft op betrokken en creatieve wijze een ‘Route naar Succes’ ontwikkeld voor accountantskantoren om haar clienten op succesvolle wijze online bedrijfsfinancieringen te kunnen adviseren en hen hierin te begeleiden. Deze Route naar Succes wordt in diverse abonnementstypes (goud, zilver en brons) aangeboden.

Korstiaan ZandvlietCEO Symbid CorporationSymbid

‘Bertine biedt een Hapinness route die haar klanten echt verder kunnen helpen in het behalen van persoonlijk of zakelijk rendement!

Verbetertraject voor meer rendementVerbeteren door geluk centraal te stellen

Door de praktische coaching en begeleiding van Bertine heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijke profilering, zowel intern als extern. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in promotie tot partner als wel de verdere uitbouw van mijn cliëntenportefeuille.

Stefan van Huizen AApartner Grant ThorntonGrant Thornton

‘Bertine heeft veel ervaring als High Performance Coach die leidinggevendenvan strategisch advies voorziet om bovengemiddeld rendement te behalen.’

Excellente prestatiesHoe bouw ik een HPO?

Bertine heeft de directie van SynCount op constructieve wijze begeleid en uitgedaagd tijdens de module Strategie en implementatie. Zij heeft ons geholpen in een aantal modules constructieve keuzes te maken om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een succesvolle organisatie, waarbij onze (toekomstige) cliënten centraal staan. Hierbij staat het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, zoals de SynCount Business Academy, hoog op de agenda. Tevens heeft zij een aantal inspirerende seminars verzorgd zoals ‘Op weg naar een High performance organisatie’ en’ Ga voor Goud voor je cliënten!’

Drs. Sander KoelemanPartner SynCount

Bertine als schrijver van directie-speeches en mede-designer van businessschilderijen mét speech (storytelling)?

Nadere kennismaking Bertine. Expertise: ‘Directiespeeches en businessschilderijen ‘

Bertine heeft naast haar kennis op het gebied van ‘High Performance Organisaties’ en ‘Rendement van geluk’ ook een creatieve kant. Nieuwe businessmodellen en managementvisies visualiseert zij samen met Huub in schilderijen. Daarnaast schrijft zij de bijbehorende speeches. Zo ontstaat een expositie gebaseerd op thema’s die spelen binnen uw organisatie. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden! Storytelling… Voor inspiratie die leidt tot daadkracht… en nieuwe betere business! Zie hieronder voor een aantal thema’s…

 • Thema schilderij: Doelgericht vooruitzien: waarin maak jij het verschil?

 • Thema schilderij incl. speech: De toekomst van uw organisatie..

 • Thema schilderij incl. speech: Inzicht in je ware gezicht!

 • Thema schilderij: Koning klant is dood! Leven de koning!

 • Thema schilderij: De sleutel naar een gouden toekomst!

Bertine biedt diverse inspirerende businessexposities aan en directie schilderijen inclusief bijbehorende speeches. Benieuwd ? Klik hier.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn Blog