Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Winery, speurtocht naar persoonlijkheid en kracht.

28 september 2018 @ 13:00 - 17:00

Themadiners voor inzicht en inspiratie

Happy Winery, Speurtocht naar persoonlijkheid en kracht

Wijnproeverij als metafoor voor bespreking van de diverse typen persoonlijkheden

Aan de buitenkant van een fles kan niemand zien of de wijn daarin lekker is. Sjieke etiketten, indrukwekkende termen, gouden medailles en onbekende herkomstbenaming. Ze zeggen de meesten weinig tot niets…. om alle min of meer betaalbare wijnen te kunnen beoordelen, moet je ze dus proeven. In de omgang met mensen is het al niet veel anders.. Voor het herkennen van typen mensen en het begrijpen van hun persoonlijke behoefte zul je verder moeten kijken dan de buitenkant.. Happy Business Academy organiseert wijnproeverijen waarbij de diverse typen mensen met hun karaktereigenschappen worden vergeleken met diverse wijnen met hun verschillende karakters.

Sinds het succes van de eerste wijnproeverijen in vergelijking met persoonlijkheidstypen organiseren we deze bijeenkomst nu ook regelmatig voor geïnteresseerde organisaties en hun klanten of medewerkers. Een  onvergetelijke workshop waarin analyse van persoonlijkheid en kennis van wijn elkaar versterken voor inzicht in je krachten en beter samenwerken in teams of met klanten.  Voor deze workshop werken we samen met een registervinoloog. Ook gaan we desgewenst nog een stapje verder en combineren we tevens spijzen in de uitleg van diverse persoonlijkheden van mensen. De locatie voor de bijeenkomst is in overleg en varieert van de Haagse Hotelschool tot en met TOPrestaurants.

In de bijeenkomst ontvangt u een overzicht van de 5 typen mensen en de 5 stappen waarin u deze kunt herkennen aan de hand van de stappen van wijn proeven en keuren. Ook krijgt u een eerste inzicht in uw eigen persoonlijkheid met kracht en valkuilen. uitdagingen voor uw organisatie. Samen met onze registervinoloog bespreken we de persoonlijkheidskenmerken en karakters van wijnen aan de hand van het proeven van passende wijnen en optioneel proeven van spijzen.

Een garantie voor een onvergetelijke avond met op verrassende wijze inzichten in uw persoonlijkheid! Voor u een basis voor meer geluk in relatie met uzelf en anderen. Graag nodigen we u uit.. (zie agenda en Happy Business Academy)

Besloten bijeenkomst voor ondernemers

Gegevens

Datum:
28 september 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Gegevens

Datum:
28 september 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags: