Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Powersessie Zakelijk Flirten – Businessclub Groene Hart

13 april 2023 @ 17:00 - 21:00

Zakelijk contact leggen met impact!

Zakelijk Flirten: Voor meer zakelijk succes en klantgeluk!

De Powersessie wordt gegeven op de geweldige locatie ‘De Polderkeuken’ te Stolwijk op 13 april 2023 om 17.00. Je bent van harte welkom als beslissingsbevoegde van jouw organisatie (geen ZZP).

Voor meer informatie : Frank Streefland, eigenaar van De Polderkeuken en oprichter Businessclub Het Groene Hart. (frank@polderkeuken.nl)

Spreker, entert(r)ainer, coach Zakelijk Flirten: Bertine Blom

Spreker/Chief Happiness Officer Bertine Blom. Expertise: Werkgeluk, Klantgeluk, Geluk in Onderwijs, Positief Leiderschap in High Performance Organisaties

Spreker/Chief Happiness Officer Bertine Blom. Expertise: Werkgeluk, Klantgeluk, Geluk in Onderwijs, Positief Leiderschap in High Performance Organisaties.

Verbeter jouw zakelijk invloed met non-verbale communicatie!

Wil je ook graag sneller mensen overtuigen, relaties naar uw hand zetten en eerder uw doelen bereiken? Door zakelijk te flirten interpreteert, hanteert en charmeer je met non-verbaal gedrag bij een zakelijke relatie of collega met als doel iets te bereiken. Het heeft niets te maken met seksuele spanning of lichaamscontact. Bij zakelijk flirten ben je op zoek naar de ‘chemie’ met uw gesprekspartner, waardoor je vanzelf een onderscheidende indruk achterlaat, die leidt tot resultaten bij (verkoop-)gesprekken, onder­handelingen en netwerken. Jouw houding en non-verbaal gedrag is daarbij alles bepalend.

Doel

In dit seminar leer je sneller mensen te overtuigen, met een uitstraling die lang in het geheugen van de klant blijft hangen. Je leert nieuwe manieren om (meer!) zaken te doen, in een open en boeiende sfeer, waarbij non-verbale communicatie de hoofdrol speelt. Je weet hoe je met jouw charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt en hoe je gesprekken kunt sturen. Je leert hoe je een goede eerste indruk maakt en voor een goede gesprekssfeer zorgt. Ook weet je hoe je de lichaamstaal van jouw gesprekspartner kan interpreteren en hoe je je eigen lichaamstaal effectief en efficiënt kan  inzetten. Steeds terugkerende tevreden klanten is het gevolg! Kortom: je leert handvatten toe te passen om uw zakelijke doelen beter te bereiken.