Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatercollege ‘In 10 stappen van WERKDRUK naar WERKGELUK!’

24 maart 2023 @ 14:00 - 17:00

theatercollege werkgeluk

Theatercollege ‘In 10 stappen van werkdruk naar werkgeluk’

(Inclusief Quickscan “De beste versie van jezelf – op het werk”)

Een vrolijk en inspirerend college over WERKGELUK verhogen, vanuit wetenschappelijke inzichten en met concrete oefeningen vol werkgelukexplosies. In één inspiratiecollege weet je (bijna) álles wat nodig is om vanaf morgen (nog) gelukkiger naar het werk te gaan!

Na dit college heb je handvatten om je werkdruk te verminderen en ga je met meer plezier en geluk naar je werk! Je krijgt verrassende inzichten, in 10 concrete stappen, om samen gelukkiger te werken vanuit een hoger doel, met optimale inzet van jouw passie, gekleurde persoonlijkheid en werkkracht.

Voor meer informatie zie bijgaande link: Theatercollege – In 10 stappen van werkdruk naar werkgeluk!

Algemene Toelichting:

Samen op weg met de 10 stappen van ROUTE H.A.P.P.I.N.E.S.S.!

Van de werknemers in Nederland ervaart circa 60% (té) hoge werkdruk, 44% van werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress en minder dan een derde is bevlogen op het werk . Kortom, belangrijk om stil te staan bij het thema werkdruk en werkgeluk!

Tijdens het theatercollege krijg jij inspiratie om vanuit persoonlijk GELUK met WERKGELUK aan de slag te gaan! Je krijgt inzicht in wat werkgeluk is, waarom het zéér belangrijk is, hoe je omgaat met (langdurige) werkdruk, werkenergie verslinders versus werkgeluk boosters, inspiratie voor teamgeluk, designtechnieken werkgeluk en hoe je er in de dagelijkse praktijk werk van kunt maken in 10 inspirerende stappen. Aan het eind van het college zetten alle deelnemers de eerste stap op de weg naar een werkgelukkige toekomst

Quick scan “De beste versie van jezelf”

Voor een persoonlijke doorvertaling krijg jij als deelnemer een Quick scan “De beste versie van jezelf ” waarbij je in een kort verslag inzicht krijgt in jouw kleurrijke Powerprofiel om inzicht te krijgen in de ‘beste versie van jezelf’ op het werk, voor een energieboost en betere prestaties. Het Powerprofiel geeft zelfkennis en inzicht in jouw kracht, talent, vurige drijfveren en (werk)geluk. Ook krijg je een antwoord op persoonlijke werk – energielekken en of je wel ten volle op je werkkracht zit. Door de gekleurde sjaals erbij te pakken tijdens de sessie, maken we het een kleurrijk geheel en geeft goede interactie over passie voor het werk. Met die informatie kun je vol enthousiasme weer de toekomst in en verder doorpakken op resultaten vanuit werken vol passie en plezier!

Centraal staan de praktische handvatten en alles wordt interactief en afgewisseld met humoristische filmpjes gebracht. Een goede sfeer staat voorop!

Praktische informatie:

Locatie: Parktheater Eindhoven – Zaal Kameleon

Duur : 14.00 -17.00 (pauze van 15.30 -16.00 )

Theatercollege werkgeluk

Theatercollege werkgeluk -Theater Papendrecht