• Dag van het werkgeluk

  In het theater van de gemeente Papendrecht

  De dag van werkgeluk georganiseerd door de ondernemingsraad
 • Focus op WERKGELUK

  voor de gemeenteraad, ambtenaren en geluk van alle burgers!

  Werkgeluk presentatie gemeente Papendrecht - theater
 • Een theater vol met drijfveren van ambtenaren

  Focus op de drijfveren die zorgen voor geluk!

  Theatercollege: Van werkdruk naar werkgeluk!
Gelukkig werken Gemeente Papendrecht

Dé Dag van WERKGELUK

De dag van WERKGELUK – Gemeente Papendrecht -Theater de Willem

‘Happy OR’ in Papendrecht organiseert samen met Bertine Blom als spreker/dagvoorzitter themadag ‘WERKGELUK’ voor 180 medewerkers

De ondernemingsraad in Papendrecht heeft een verzoek gedaan aan Bertine Blom, CHO van Happy Business Academy, om dagvoorzitter te zijn en spreker op de Dag van WERKGELUK gemeente Papendrecht. Aanwezig zijn circa 180 ambtenaren, de ondernemingsraad en de gemeenteraad.

Meer informatie

Dé Dag van WERKGELUK

Centraal staat ‘Geluk op het werk’. Door te werken aan ‘geluk op het werk’ worden werknemers productiever, creatiever, succesvoller, gezonder en wordt er meer rendement behaald. Alles wat de gemeente Papendrecht/Drechtsteden doet zou idealiter bij moeten dragen aan het geluk van de inwoners. Het geluk van de inwoners van Papendrecht begint bij gelukkige medewerkers bij de gemeente Papendrecht.

De OR wil een dag van werkgeluk organiseren en vraagt om een voorstel voor een dagprogramma in het theater in Papendrecht. Bertine Blom is dagvoorzitter en spreker.

Dagvoorzitter en spreker Bertine Blom:

‘Trots dat ik dagvoorzitter & spreker mag zijn van ‘de dag van WERKGELUK’ voor de gemeente Papendrecht in Theater de Willem. Vele leiders, managers en medewerkers bevestigen dat WERKGELUK belangrijk vinden en beseffen dat dit de sleutel is tot een gezonde organisatie, weinigen zetten dit echter om in de praktijk. De ondernemingsraad in Papendrecht toont positief leiderschap en organiseert de ‘dag van WERKGELUK’ voor ALLE medewerkers van de gemeente Papendrecht. Deze dag starten we met een presentatie over ‘Persoonlijkheid en geluk’. Laat iedereen maar binnenkomen.. de dag van WERKGELUK kan beginnen!’

Bertine Blom spreker over Klantgeluk, Werkgeluk, Geluk in het Onderwijs en Jongerengeluk

Bertine Blom spreker over Positief Leiderschap, Werkgeluk, Klantgeluk en Jongerengeluk

Meer casus ter inspiratie