Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business Model Canvas: innovatie in VISIE- EN STRATEGIE! Voor een winnende strategie…

21 mei 2014

Business Model Canvas: innovatie in VISIE- EN STRATEGIE!

Hoe Het Business Model Canvas en een vervolg Route van zes stappen kan bijdragen aan een winnende strategie van uw organisate

Met een succesvolle visie- en strategie route op weg naar een TOP organisatie!

Zit er voldoende business in uw model? We leven in een tijd waarin steeds minder voorspelbaar is. De tijden van grote winsten maken en marktaandeel winnen zijn over. De meerderheid van de organisaties opereert in een omgeving waar plots concurrenten opdoemen, klanten blijven vragen om nieuwe innovaties en business-plannen nog geen jaar volmaken. Inmiddels gebruiken miljoenen organisaties en startups wereldwijd het Business Model Canvas: een systematische en visuele methode om uw business model in kaart te brengen en te innoveren. Organisaties moeten hun business model continue blijven vernieuwen om in de toekomst winstgevend te zijn en te blijven. Daar zijn nieuwe vaardigheden, tools en een nieuwe mindset voor nodig.

Ondernemers zullen meer moeten denken als designers, visuele tools inzetten, toekomstscenario’s maken, verschillende opties genereren, innoveren als een startup en prototypes maken en testen. 
Door te werken met Het Business model Canvas en “De Route visie- en strategieontwikkeling voor MKB in zes stappen’ wordt u op een gestructureerde wijze begeleid naar een (nieuwe) visie en strategie. 

Graag nodigen wij uit voor de eerste workshop 
‘Samen op weg naar een succesvolle visie en strategie’ ….

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2014
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Bertine Blom
Telefoon:
06-50 64 03 65

Locatie

Bodegraven
Bodegraven, + Google Maps

Gegevens

Datum:
21 mei 2014
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Bertine Blom
Telefoon:
06-50 64 03 65

Locatie

Bodegraven
Bodegraven, + Google Maps