Referenties

Tevreden klanten zijn mijn beste ambassadeurs..

Mijn klanten aan het woord

Bertine heeft op betrokken en creatieve wijze een ‘Route naar Succes’ ontwikkeld voor accountantskantoren om haar clienten op succesvolle wijze online bedrijfsfinancieringen te kunnen adviseren en hen hierin te begeleiden. Deze Route naar Succes wordt in diverse abonnementstypes (goud, zilver en brons) aangeboden.

Korstiaan ZandvlietCEO Symbid CorporationSymbid

‘Bertine biedt een Hapinness route die haar klanten echt verder kunnen helpen in het behalen van persoonlijk of zakelijk rendement!

Verbetertraject voor meer rendementVerbeteren door geluk centraal te stellen

Door de praktische coaching en begeleiding van Bertine heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijke profilering, zowel intern als extern. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in promotie tot partner als wel de verdere uitbouw van mijn cliëntenportefeuille.

Stefan van Huizen AApartner Grant ThorntonGrant Thornton

‘Bertine heeft veel ervaring als High Performance Coach die leidinggevendenvan strategisch advies voorziet om bovengemiddeld rendement te behalen.’

Excellente prestatiesHoe bouw ik een HPO?

Bertine heeft de directie van SynCount op constructieve wijze begeleid en uitgedaagd tijdens de module Strategie en implementatie. Zij heeft ons geholpen in een aantal modules constructieve keuzes te maken om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een succesvolle organisatie, waarbij onze (toekomstige) cliënten centraal staan. Hierbij staat het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, zoals de SynCount Business Academy, hoog op de agenda. Tevens heeft zij een aantal inspirerende seminars verzorgd zoals ‘Op weg naar een High performance organisatie’ en’ Ga voor Goud voor je cliënten!’

Drs. Sander KoelemanPartner SynCount

Terugblik op Bertine…

Op 30 november werd de jaarlijkse HR-themadag van SWiF* gehouden; een dag waarop HRM-ers, leidinggevenden en OR-leden bijeenkomen om te netwerken en diverse workshops bij te wonen. Dit jaar stond de dag in het teken van ‘vitaliteit’ in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Werkgeluk leek ons hierin een belangrijk thema, immers: werkgeluk kan bijdragen aan de vitaliteit die een werknemer ervaart. Wat is werkgeluk en hoe kun je dat uitstralen op je werknemers? Deze vragen stonden centraal tijdens deze workshop.

Meteen bij binnenkomst was het duidelijk: dit wordt een andere workshop dan alle andere workshops. Een stralende Bertine die ons opwachtte op een rode loper, allerlei gekleurde sjaaltjes op de tafeltjes, en zien we daar ook nog allerlei reepjes chocolade liggen!?

In de vijftig minuten die daarop volgden zorgde Bertine ervoor dat we met behulp van kleine interactieve opdrachtjes voldoende tips kregen om al direct meer geluk te ervaren op de werkvloer. Er heerste een positieve, energieke vibe tijdens de workshop. Voor de achterliggende theorieën was helaas niet veel tijd, maar dat is een bewuste keuze geweest van ons. De hoofdlijnen waren goed en die hebben wij zeker meegekregen.

In de aanloop naar de dag toe is het contact met Bertine erg prettig geweest. Ze is zelfs persoonlijk langsgekomen om onze wensen met haar te bespreken.

Bertine stáát er voor haar publiek met haar charismatische en energieke persoonlijkheid en brengt – zeker als daar voldoende tijd voor is – een goed onderbouwd, inhoudelijk verhaal over dit boeiende, belangrijke, originele (en misschien nog ietwat onderschatte) thema.

Kortom: wij zijn dik tevreden over Bertine en zijn erg blij geweest met haar bijdrage aan deze geslaagde HR-themadag 2017 van SWiF.

*Samenwerken in Flevoland (SWiF) is een samenwerkingsverband van alle Flevolandse gemeenten, de Provincie Flevoland en Waterschap Zuiderzeeland. SWiF combineert de loopbaanambities met de wens om kennis en talent vast te houden voor de regio en efficiënter in te huren.

Francisca Huisman SWiF
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn Blog