Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HR-themadag ‘Vitaliteit in lijf en bedrijf’, georganiseerd door Samenwerken in Flevoland

30 november 2017

'Vitaliteit in lijf en bedrijf' HR-themadag
'Vitaliteit in lijf en bedrijf' HR-themadag

‘Vitaliteit in lijf en bedrijf’ HR-themadag

Vitaliteit is een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn, ook wel ‘levenslust’ of ‘veerkracht’ genoemd.

Vitaliteit is één van de belangrijkste pijlers om je geluk in organisaties te vergroten. Duurzaam geluk. En vaak zijn onze leef- en denkgewoonten juist niet gericht op het bereiken van duurzaam geluk. Minstens 40% van dit geluk hebben we zelf in de hand. We hebben er grote invloed op, maar de vraag is: hoe gaan we er concreet mee aan de slag?

Het vergroten van lichamelijke en mentale vitaliteit vermindert het ziekteverzuim en heeft als gevolg dat veel meer medewerkers met passie en op hun kracht werken. Een thema dat steeds actueler wordt, zeker met het verhogen van de pensioenleeftijd en toenemend aantal medewerkers die burn-out raken door meer stress op het werk. Gelukkige mensen gedragen zich anders, ze zijn productiever, creatiever, ze inspireren meer, doelgerichter en gaan gemotiveerder naar hun werk. Ook wordt er veel meer gelachen.:-). Ziekteverzuim en stress vermindert door geluk. Een vitale gelukkige werknemer is dé werknemer van de toekomst!

Excellente organisaties investeren daarom als eerste in vitaliteit en geluk als hét fundament voor duurzaam inzetbare medewerkers. Met als groot bijkomend voordeel dat niet alleen hun medewerkers gelukkiger worden, maar ook hun klanten, waardoor het rendement van de hele organisatie exponentieel stijgt. Duurzaam inzetbare medewerkers vraagt om duurzaam positief leiderschap. Met managen en leiding geven aan geluk en vitaliteit, van jezelf en van de medewerkers. Hoe doe je dat?

Het grootste deel van vitaliteit en geluk bevindt zich vaak in een andere richting dan waarin organisaties en leiders het nu vaak zoeken..

De grote vraag is:

‘Welke activiteiten zorgen concreet en direct al ‘vanaf morgen’ voor meer vitaliteit en geluk op het werk?”
En welke resultaten kunnen we dan verwachten?

Deze workshop biedt verschillende interventies om medewerkers direct vitaler én gelukkiger te maken*. Al direct in de workshop ervaren de medewerkers meer geluk doordat ze zich gaan richten op hun persoonlijke geluksbehoeften.

Met een knipoog naar klanten van de organisatie vertalen we de beleving van geluksmomenten ook al door naar geluksexplosies voor onze (interne) klanten…..

Doel van de workshop:

Inzicht krijgen in je persoonlijke kracht en het ervaren van de positieve effecten van geluksactiviteiten. Je krijgt ‘gelukstools’, waarmee je als individu en als organisatie direct aan de slag kunt, waardoor vitaliteit, veerkracht, geluk en rendement zichtbaar toenemen! Voor gelukkige medewerkers, gelukkige teams en een krachtige organisatie die werk maakt van geluk!

*De interventies uit deze workshop zijn gebaseerd op wetenschappelijk geluks- en vitaliteitsonderzoek

Deze workshops worden gegeven door Bertine Blom, Chief Happiness Officer bij Happy Business Excellence en Happy Young Power

Spreker Bertine Blom klantgeluk en werkgeluk en geluk in het onderwijs

Spreker, trainer en coach, Bertine Blom. Expertise: Vitaliteit en geluk,  klantgeluk, werkgeluk, geluk in het onderwijs en High Performance Organisaties

 

 

 

 

 

 

 

Organisator

Happy Business Excellence
Telefoon:
0650640365
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happybusinessexcellence.nl

Locatie

topsportcentrum almere
Almere, + Google Maps

Organisator

Happy Business Excellence
Telefoon:
0650640365
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happybusinessexcellence.nl

Locatie

topsportcentrum almere
Almere, + Google Maps