Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Achterbanavond Kinderopvangorganisatie Bijdehand

26 september 2017 @ 19:30 - 22:00

Teams op hun kracht!

‘GELUKKIG WERKEN MET PASSIE EN PLEZIER!’

Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten (ouders en kinderen).

Tijdens deze interactieve en verrassende presentatie maakt de achterban van de OR van Kinderopvangorganisatie Bijdehand een ontdekkingsreis op zoek naar persoonlijke kracht, geluk en succes.

Deze presentatie wil de kinderopvangorganisatie en hun teams inspireren om met vanuit persoonlijke kracht met GELUK aan de slag te gaan om zo een meer rendement te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in teamkracht, wat geluk betekent voor rendement en prestatie en hoe je als kinderopvangorganisatie daar in de praktijk concreet aan kan werken in 10 stappen.

Samen gelukkig werken vanuit teamkracht, kennis van persoonlijkheden en geluk, op weg naar betere prestaties en meer rendement!

Zie hier de inspirerende uitnodiging voor de Achterban-avond gemaakt door Marianne en Marcel van de OR

Deze inspirerende presentatie wordt gegeven door Bertine Blom, Chief Happiness Officer van Happy Business Excellence, Gelukkig Onderwijs Nederland & Happy Young Power

 

Bertine Blom spreker over Klantgeluk, Werkgeluk, Geluk in het Onderwijs en Jongerengeluk

Bertine Blom spreker over Klantgeluk, Werkgeluk, Geluk in het Onderwijs en Jongerengeluk; CHO bij Happy Business Excellence en Happy Young Power

 

Organisator

Happy Business Excellence
Telefoon:
0650640365
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happybusinessexcellence.nl

Organisator

Happy Business Excellence
Telefoon:
0650640365
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happybusinessexcellence.nl