Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgeluk voor Young professionals – Alumni EUR

24 september 2022 @ 08:00 - 17:00

Speciaal voor de alumni van de EUR geeft Bertine een theatercollege in werkgeluk. Werkgelukkige Young Professionals presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten. Organisaties die werkgeluk centraal stellen, presteren 400% beter dan anderen. Maak werk van geluk en je zult zien dat niet alleen het plezier zal toenemen, maar ook je resultaten zullen verbeteren.

Tijdens dit interactieve en verrassende theatercollege maak je een ontdekkingsreis op zoek naar jouw werkgeluk en persoonlijke (gekleurde) drijfveren die zorgen voor jouw werkkracht. Er wordt ingegaan op hoe jij je dagelijkse werk beleeft (met alle hoogte- én dieptepunten) en je ervaart de ‘employee experience’ mét geluksexplosies op de rode loper in jouw employee journey. Ook word je uitgedaagd om nieuwe krachtige werkgeluk keuzes te maken!

Dit theatercollege heeft als doel om jou als Young Professionals te inspireren vanuit persoonlijke kracht met werkgeluk aan de slag te gaan, om zo een beweging te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in omgaan met werkdruk, werkkracht, wat werkgeluk betekent voor prestaties en hoe je er in de praktijk concreet aan kunt werken in 10 inspirerende stappen.

Over de spreker

Bertine Blom (www.bertineblom.nl) is een veelgevraagd spreker, trainer en coach en inspireert al meer dan 25 jaar organisaties, teams en individuen bij het realiseren van betere prestaties. Met haar theatercollege’s en powersessies over ‘werkgeluk’ en ‘persoonlijke kracht’ weet zij haar publiek te raken! Door te werken met muziek, veel interactie, verrassende praktijkvoorbeelden, gekleurde sjaals en een onderscheidende Happy Power Analyse brengt Bertine de zaal in beweging.

Spreker/Chief Happiness Officer Bertine Blom. Expertise: Werkgeluk, Klantgeluk, Geluk in Onderwijs, Positief Leiderschap in High Performance Organisaties

Spreker/Chief Happiness Officer Bertine Blom. Expertise: Werkgeluk, Klantgeluk, Geluk in Onderwijs, Positief Leiderschap in High Performance Organisaties

Gegevens

Datum:
24 september 2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Gegevens

Datum:
24 september 2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,