Event ‘I feel happy in a happy world!’

‘I feel happy in a happy world’
Muzikale impressie uit alle continenten

Gaat u mee op wereldreis?

Tijdens dit wervelende Happiness Experience Event vergelijken we uw organisatie, afdeling of team met de droom van een gelukkige wereld. De doorvertaling naar muziek wordt gemaakt per continent, muziekstijlen worden ontdekt zodat uiteindelijk een wereldconcert ontstaat met muziek uit alle werelddelen!

We leren van diverse landen en werelddelen over de bewezen 12 geluksfactoren voor maakbaar geluk. Geen filosofische of spirituele beschouwingen, maar inzichten die gebaseerd zijn op wereldwijd wetenschappelijk onderzoek. Hoe passen we deze toe in een structuur voor gelukkige organisaties? Uw organisatie, team of afdeling staat centraal staan om geluk voor succes te ontdekken op de wereldreis.

De reis is geslaagd als alle continenten op de wereld zijn bezocht en alle werelddelen harmonieus met elkaar leven voor een gezonde gelukkige wereld. Iedere organisatie, afdeling of team zal inzicht moeten hebben in de 12 geluksdeterminanten om een gelukkig geheel te vormen. Alle werelddelen verschillen van elkaar en samen hebben ze elkaar nodig om in evenwicht te zijn en gebruik te maken van elkaar kwaliteiten en elkaars zwakheden aan te vullen. For a better world!

Bij het event wordt gebruik gemaakt van muzikale begeleiding voor power en beleving van Happiness! De inhoud is mede gebaseerd op het boek ‘World book of Happiness’ en op de inzichten die zijn verkregen door de  leergang aan de Erasmus Universiteit ‘Rendement van geluk’.

Dit seminar gaat niet alleen in het algemeen over geluk, maar vooral ook de praktische doorvertaling ervan naar zakelijk en persoonlijk geluk. Zo ontstaat in dit event een route naar maakbaar geluk met direct rendement voor de praktijk van organisaties, medewerkers, klanten en uzelf. Graag nodigt zij u uit (zie agenda).

Dit Happiness Event neemt je zowel inhoudelijk als muzikaal mee naar de stranden van Brazilië naar de kleine dorpjes in Okinawa, van de de moerasgebieden van Louisiana tot de Namibische woestijn. Want de zoektocht naar geluk is universeel, zoveel is duidelijk.

 

Zoektocht naar maakbaar gelukGeluk is universeel

Wat maakt ons gelukkig? Werk? Familie? Kinderen? Is gelukkig zijn een kwestie van toeval? Wordt je kans om gelukkig te zijn genetisch bepaald? Of kan je geluk zelf afdwingen? Is “gelukkig zijn” een gemoedstoestand of is het een aan te leren vaardigheid? In dit swingende event gaan we op zoek naar antwoorden op deze prangende vragen.

Geluk geen toeval!Wat maakt jou gelukkig?

Dit swingende Happiness event combineert wetenschappelijk onderzoek met inspirerende voorbeelden uit het dagelijks leven en fascinerende verhalen uit alle uithoeken van de wereld en biedt verhelderende inzichten over de meest waardevolle menselijke emotie.

Wetenschappelijk onderzochtVerhelderende inzichten

Stuur ons vrijblijvend een bericht bij interesse

Facebook IconYouTube IconBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn Blog