Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie ‘Veel geluk met je persoonlijkheid ! ? -Young Professionals

17 oktober 2018 @ 08:00 - 17:00

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst en een succesvolle carriere!

Besloten bijeenkomst voor Young Professionals

‘Veel geluk met je persoonlijkheid ! ?’

Persoonlijkheid voorspelt succes. Geluk voorspelt succes. Hoe jouw persoonlijkheid, jouw geluk en succes voorspellen en hoe je hier veel meer  invloed op kunt krijgen.

De grote vraag: ‘Wat is jouw persoonlijkheid?’ Heb ‘t LEF te kiezen vanuit je persoonlijke kracht en geluk.

in deze sessie krijg je verrassend snel inzicht in je persoonlijkheid. En daarin schuilt ook het geheim van je geluk vergroten. Meer geluk leidt tot een betere gezondheid, het hebben van hechtere relaties, financiële groei en betere prestaties. Geluk heeft een positieve effect op je hele leven. Het geheim van persoonlijk geluk en succes is een keuze. Boek deze presentatie met veel humor (over jezelf:-)).

Jouw persoonlijke kracht kun je ontwikkelen tot een talent. Talent wordt gevormd door een focus op je persoonlijke sterke kwaliteiten, en iedereen heeft er veel van. Echter.. weet je ze van jezelf en.. doe je er voldoende mee? Welk concreet gedrag laat je zien?
Inzicht in je sterke kwaliteiten, het kennen en erkennen van je valkuilen, het onbevooroordeeld ontvangen van feedback en inzicht in je eigen persoonlijke gedrag, helpt je om je eigen persoonlijke succes en daarmee je geluksfactor te vergroten.

Neem de leiding over je eigen leven en laat je leven niet langer (lijden) door factoren van buitenaf. Doe dit op je eigen natuurlijke en authentieke zijn.

In deze Powersessie XL van Bertine krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en de manier waarop je deze het beste kan benutten om jouw persoonlijke succes en geluk (deels) te garanderen. Aan jou de keuze! Lees meer in de brochure

Gegevens

Datum:
17 oktober 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Happy Business Academy

Gegevens

Datum:
17 oktober 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Happy Business Academy